Hlavní navigace

Jan Vávra konzultuje změny ve zpravodajství Primy

24. 7. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 7. 2006

Televize Prima připravuje změny v hlavní zpravodajské relaci, které by měly vést k větší atraktivitě a sledovanosti. Vedení stanice si jako poradce najalo bývalého šéfredaktora zpravodajství Novy a výkonného ředitele občanského sdružení Hermes Jana Vávru. Pan Vávra u nás působí jako konzultant změn ve zpravodajství a najal ho management, potvrdila serveru mluvčí Primy Jana Malíková s tím, že bližší informace televize neposkytne.

BRAND24

Zpravodajský deník si dlouhodobě drží až třetí místo ve sledovanosti za Televizními novinami na Nově a Událostmi na České televizi. Primě se sice nárazově daří předstihnout v počtu diváků večerních zpráv Události, v žádném případě ale nejde o pravidlo. Prima chce svoje zprávy protáhnout a také změnit moderátory Deníku. Během léta probíhá uzavřený konkurz, do něhož televize pozvala i bývalou moderátorku Televizních novin na Nově Evu Jurinovou, která v současné době působí jako mluvčí Fakultní nemocnice Motol v Praze.

Šanci mají i současné moderátorky Zpravodajského deníku Martina Kociánová, Dana Makrlíková a Štěpánka Duchková. Zprávy v nové podobě uvidí diváci Primy už letos na podzim.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).