Hlavní navigace

Jan Tuna z Primy neodchází, bulvární Aha! opět spekuluje

17. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 6. 2009

Po Zunovi opustí PrimuTuna, hlásá dnešní titulek bulvárního deníku Aha!. Tuto informaci však pro DigiZone.cz rezolutně odmítla tisková mluvčí české komerční dvojky Jana Kocová. Jedná se o spekulaci, uvedla stručně Kocová. List tvrdí, že bylo jen otázkou času, kdy Tuna z televize odejde. Už to nebude mít dlouhého trvání, uvedl údajně pro Aha! zástupce šéfredaktora zpravodajství a publicistiky, který však ve skutečnosti s deníkem vůbec nehovořil.

List však neuvedl důvod, proč by měl Jan Tuna z Primy odejít. Pouze hovoří o tom, že není jisté, kam by měly následovat jeho další kroky. Tuna se zná se Zunou již z dob působení na komerční televizi Nova. Současný zástupce šéfredaktora zpravodajství a publicistiky TV Prima působil na české jedničce jako reportér sedm let. Pavel Zuna působil na Nově o rok méně a byl zde na pozici moderátora a především šéfredaktora zpravodajství. Slova Jany Kocové potvrdil i sám Tuna. V tuto chvíli zůstávám nadále na pozici zástupce šéfredaktora zpravodajství, konstatoval.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).