Hlavní navigace

Komedie Jak utopit dr. Mráčka nejsledovanějším pořadem Novy Cinema

5. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 1. 2010

Sázka na starší české komedie a filmy, které se poslední týdny se stále větší četností objevují na filmovém kanálu Nova Cinema, se provozovateli této stanice vyplatila. V pondělí vysílaná komedie režiséra Václava Vorlíčka Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách se stala vůbec nejsledovanějším pořadem této televize od jejího zařazení do peoplemetrů.

BRAND24

Film nasazený v hlavním vysílacím čase od 20 hodin sledovalo 3,56 procenta všech diváků ve věku od 15 do 45 let, což představuje 9,41 procenta diváků v této věkové kategorii, kteří zrovna trávili večer u televize. Stal se tak nejsledovanějším pořadem od začátku měření tohoto kanálu v peoplemetrovém panelu, uvedla mluvčí skupiny Nova Michaela Fričová.

Úspěšný byl rovněž následující americký akční snímek Kickboxer s Jeanem-Claudem Van Dammem v hlavní roli, vysílaný od 21:45. Z hlediska podílu na divácích za skupinu 15 až 54 let, který se vyšplhal až na 11,59 procenta, to byl nejúspěšnější film od začátku měření Novy Cinemy v peoplemetrovém panelu, dodala Fričová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).