Hlavní navigace

IPTV Netbox zpřístupňuje zákazníkům videopůjčovnu Topfun

21. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 6. 2010

Zákazníci společnosti Smart Comp., kteří využívají její IPTV služby Netbox, mohou ode dneška sledovat filmy z internetové videopůjčovny Topfun. Služba je dostupná v deseti městech, teoreticky až pro sto tisíc zákazníků. Jejich přesný počet však společnost pochopitelně neudává. Do konce června se naplní Netbox Videopůjčovna 200 filmovými tituly, celkem jich však bude k dispozici až 900.

Videopůjčovna Topfun v síti Netboxu funguje na stejném modelu jako na internetu. Poté, co si zájemce vybere film, například za 49 Kč, je mu k dispozici na 24 hodin a může si ho pustit, kolikrát bude chtít. Možnost koupě filmu takzvaně na stálo zde však není. Technologicky to zatím není možné. Položka Cena za nákup tak prozatím zůstává pouze na webových stránkách služby. Mezi nejzajímavější snímky, které aktuálně vyzdvihuje videopůjčovna Topfun, patří například Stmívání, Bathory, Milionář z chatrče nebo seriál Přešlapy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).