Hlavní navigace

Inzertní stanice Tip TV zprovoznila na webu on-line stream svého vysílání

20. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice odstartovala své vysílání 6. května ve večerních hodinách. Mezi její nejznámější tváře patří někdejší moderátor Snídaně s Novou Libor Baselides a věštec Stanley Bradley.

Novou českou inzertní stanici Tip TV už mohou sledovat zájemci nejen prostřednictvím pozemního vysílání (DVB-T), ale také na jejích webových stránkách. Stanice zprovoznila dnes svůj on-line stream na adrese: http://www.tiptv.cz/STREAM. Jako přenosová technologie je použit Adobe Flash Player. Vysílání Tip TV prostřednictvím webových stránek je plnohodnotnou náhradou za šíření prostřednictvím DVB-T. Stream tak mohou využít všichni, kteří nejsou zrovna v dosahu multiplexu 3, případně tuto digitální zemskou síť vůbec nezachytí.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Tip TV přechází v multiplexu 3 na ostré vysílání, nabídne první pořady a také vědmy

Tip TV zahájila své vysílání poměrně nedávno, konkrétně 6. května v 18 hodin. Sama sebe na webových stránkách charakterizuje jako interaktivní komunikační a prodejní kanál. Výhodou je jednoduchost pro diváka, rychlost nákupního procesu a na druhé straně výhodná nabídka pro ty, kteří si nemohou dovolit inzerovat na ostatních televizních stanicích, uvádí provozovatel televize. Mezi nejznámější tváře patří někdejší moderátor Snídaně s Novou Libor Baselides a věštec Stanley Bradley. Hlavním konkurentem tohoto programu je Inzert TV vysílající v multiplexu 4.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).