Hlavní navigace

Inzert TV odstartuje v multiplexu 4 v prosinci. Má už svůj web i Facebook

1. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Licenci pro zemské vysílání získala stanice v druhé polovině září. První informace související s programovým schématem chce provozovatel uvolnit tento měsíc.

Chystaná tematická stanice Inzert TV, která bude vysílat prostřednictvím pozemního multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting, zahájí své vysílání až v posledním měsíci letošního roku, tedy v prosinci. Kanál o tom informoval formou info obrazovky, jež je v již zmiňované DVB-T síti dostupná. Už minulý týden provozovatel multiplexu 4 přejmenoval pozici New TV na Inzert TV, dnes byla vyměněna statická modrá obrazovka s textem za pozadí s barvami chystaného programu.

BRAND24

Inzert TV spustila v multiplexu 4 zkušební vysílání
Autor: repro foto Inzert TV

Inzert TV spustila v multiplexu 4 zkušební vysílání

K TÉMATU: Multiplex 4 učinil první krok k zařazení nového kanálu Inzert TV

Statická obrazovka, jejíž datový tok se pohybuje pouze okolo 0,5 Mbps, obsahuje měsíc startu a také odkaz na webové stránky: http://www.inzertmaxtv.cz/. Stanice už má také svůj oficiální profil na Faceebooku, adresa: http://www.facebook.com/pages/Inzert-TV/497566326937616. Spolu s ním vznikla i stránka, kde mohou diváci potvrdit, zdali se zúčastní zahájení vysílání. Inzert TV láká diváky multiplexu 4 na to, že by se měla stát inspirací pro jejich nákupy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).