Hlavní navigace

Hustler TV pro zákazníky Skylinku z nové frekvence na pozici 19,2 stupně východně

7. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Operátor původně plánoval, že stanice bude na novém kmitočtu dostupná od 2. května, nakonec tento krok o několik dní zpozdil. Stanici je možné získat za měsíční poplatek 240 Kč.

Satelitní služba Skylink už má aktivovanou programovou pozici pro hard erotický kanál Hustler TV, který je součástí její nabídky. Stanice je dostupná přes kapacitu nizozemského operátora TV Vlaanderen Digitaal prostřednictvím virtuální programové pozice. Kanál je z nové frekvence zároveň poskytován i službám AustriaSat, Canal Digitaal, Mobistar, Orange a Telesat. Programová pozice Hustler TV CZ je však určena výhradně pro potřeby česko-slovenského trhu. Je zde aktivní kódování Irdeto a CryptoWorks.

K TÉMATU: Skylink přesunul Slovak Sport.TV do placené nabídky a vyřadil Deluxe Music HD

BRAND24

Na připravovanou změnu upozornil provozovatel Skylinku, lucemburská společnost M7 Group, na konci minulého měsíce. Firma tehdy v tiskové zprávě uvedla: Dne 2. 5. 2013 začne prémiový program Hustler vysílat na nové frekvenci na satelitu Astra 19,2°E, a to v kompresním formátu MPEG-4. Pro jeho příjem bude třeba HD satelitní přijímač. Přechod do kompresního formátu MPEG-4 je další novinkou. Doposud byl program dostupný v normě MPEG-2. Rozlišení kanálu je 704×576 a formát obrazu 16:9, nicméně trvale se vysílá se svislými černými pruhy po stranách obrazu.

Parametry příjmu: Astra 1L (19,2 stupně východně), 12721/H, SR 220000, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK, kódování Irdeto a CryptoWorks

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).