Hlavní navigace

Hudební Musiq 1 chystá zajímavé promo, pozve skupiny do cirkusu

17. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 10. 2008

Zajímavou formu propagace chystá pro tento podzim nový slovenský hudební program Musiq 1, který mohou zachytit ze satelitučeští diváci. Akce s názvem Musiq 1 cirkus představí v několika městech divákům 30 metrový cirkusový stan, ve kterém se pod šapitó vystřídají skupiny jako např. Horkýže Slíže, Lavagance nebo Vec. V rámci propagace bude vstup do prostoru zdarma, součástí bude také bar a DJ’s party. Musiq 1 cirkus by se měl stát tradicí a do budoucna si klade za cíl představit divákům zvučnější interprety.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Slovensko bude mít brzy další hudební TV, uvidí ji i Češi

Nový hudební kanál ze Slovenska, který bude konkurovat především tamnímu Musicboxu, se vysílá přes satelit Thor 3. Testovací vysílání formou monoskopu začalo minulý pátek, ještě ten den se však objevily první videoklipy s informací, že jde zatím o zkušební provoz. Tento týden varovný pruh zmizel a hraje se proud slovenských i zahraničních interpretu od Mishy až po Coldplay. Do budoucna se má televizní éter rozrůst ještě o kanály Nostalgia Musica TV a Revolution TV, českou verzi MTV chystá společnost CME.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).