Hlavní navigace

Hudební ceny Óčka budou opět širokoúhlé

2. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
2. 12. 2010

Anketa Hudební ceny Óčka 2010, která se dnes koná v pražské Incheba Areně, bude stejně jako při minulém ročníku vysílána širokoúhle. Serveru DigiZone.cz to potvrdil technický ředitel stanice Lukáš Hnilička. Pracujeme na tom, aby signál Óčka byl dostupný ve formátu 16:9. Mělo by to být jak na satelitu (pozice Astra 23,5 stupně východně, pozn. red.), tak v multiplexu 4, upřesnil Hnilička.

K TÉMATU: Na návštěvě Hudebních cen Óčko: Co jste v televizi neviděli

Na trvalé vysílání v širokoúhlém formátu by tato hudební televize mohla přejít v březnu příštího roku. Přesný termín ale stanovený nemáme, přiznal její technický ředitel. Óčko chce v 16:9 začít vysílat nejprve vlastní pořady ze studia, klipy by měly přijít na řadu později. Co se ještě týká letošního ročníku Hudebních cen, vystoupí na něm Tři sestry, Ewa Farna, Miro Šmajda, Xindl XOlgou Lounovou, kapela Wohnout, Michal Hrůza, rapper Marpo a vycházející hvězda Viki Matušovová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).