Hlavní navigace

Největší slovenský IPTV operátor koketuje s vyřazením MTV

25. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 11. 2010

Společnost Slovak Telekom, provozovatel Magio televize, největší IPTV služby na Slovensku, přišel na své Facebook stránce s překvapivou anketou pro zákazníky. Ptá se jich, zdali chtějí v nabídce zachovat tuzemskou verzi hudebního a lifestylového kanálu MTV, jejímž provozovatelem je majitel licence pro TV Nova, nebo by do nabídky chtěli naopak vrátit mutaci celoevropskou, tedy MTV Europe.

Status z Facebook stránky IPTV služby Magio.

Hudební stanice MTV už v Magiu vysílá česky zhruba rok. Jste pro zachování českého MTV CZ nebo chcete zpět anglickou verzi MTV Europe?, ptá se v jednom ze statusů z 8. listopadu marketing Slovak Telekomu. Z internetové ankety, které se zúčastnilo přibližně 60 hlasujících, překvapivě vyplynulo, že diváci by dali přednost verzi MTV Europe oproti MTV Czech. Vítěz vox populi je tedy jasný, dodává Magio televize na svém Facebook profilu.

BRAND24

Druhý ze statusů z Facebook stránky IPTV služby Magio.

Z nabídky neoficiálního hlasování na stránce www.facebook.com/Ma­gio.TV to vypadá, jako kdyby Slovak Telekom skutečně uvažoval o vyřazení tohoto programu z nabídky. V dalším statusu se píše: Výsledek ankety zohledníme při rozhodovaní, co dál s MTV v rastru Magio televize (IPTV i Sat). Jak by ale tento krok chtěl operátor realizovat, když všechny společnosti musely vyřadit MTV Europe na úkor tuzemské verze, již neuvádí. Jednomu ze zákazníků ST odpověděl: Ivane, to nechej na nás. ;-) Smlouva je dohodou dvou (nebo více) stran.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).