Hlavní navigace

Hororový seriál Živí mrtví byl na Primě Cool úspěšný. První díly vidělo přes 6 % publika

27. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Walking Dead přináší příběh o následcích apokalypsy, která změnila lidi na zombie a sleduje příběh skupinky lidí, kteří přežili a cestují napříč USA, aby si našli nový domov.

Očekávána seriálová novinka Živí mrtví, v originále Walking Dead, která je známá z obrazovky evropských lokálních mutací kanálu Fox, se na Primě Cool uvedla dobře. Její první díl sledovalo v sobotu večer po 22. hodině 130 tisíc diváků při podílu na publiku (share) 5,64 %, druhý díl měl od 23 hodin při stejném počtu lidí share 7,51 %. Prima Cool si tak v tomto programovém okně výrazně polepšila. Ještě minulý týden ho vůbec neměla mezi 10 nejsledovanějšími pořady.

BRAND24

GALERIE: Živí mrtví – nový seriál na Primě Cool

První dva díly seriálu Walking Dead tak v průměru dosáhly share přibližně 6,5 %. Dobrou zprávou pro jeho diváky je skutečnost, že ho mohou vidět i v originálním znění s titulky, a to ještě tu samou noc, kdy je vysílán v češtině. Po dobu 30 dnů budou Živí mrtví dostupní také v rámci videotéky Prima Play, která je považována za čtvrtý kanál skupiny Prima. Prima Cool zabodovala i včera, kdy se na Ztracený poklad Aztéků podívalo po 20. hodině 309 tisíc diváků při podílu na publiku 8,18 %.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).