Hlavní navigace

Olympijský hokej Česko – Lotyšsko v noci na zítřek v HD kvalitě na ČT 2

19. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 2. 2010

Česká hokejová reprezentace sehraje v noci na zítřek druhý zápas základní skupiny na Zimních olympijských hrách ve Vancouveru. Duel s Lotyšskem bude možné sledovat živě od 01:30 hod. ráno na programu ČT 2, a to jak ve standardním, tak ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Ve vyšší kvalitě bude přenos dostupný všude tam, kde vysílá speciální program ČT HD.

TIP: Jakými způsoby lze sledovat přenosy ze ZOH 2010 Vancouver v HD kvalitě

Hokejový zápas bude možné sledovat také na speciální internetové stránce www.zoh.cz, a to buď v nízké, střední a TV kvalitě na streamu kanálu ČT 2 nebo jednom z šesti streamů Evropské vysílací unie (EBU), které tento web nabízí (v případě streamu EBU však bez českého komentáře). Internetový přenos ČT poběží také v HD kvalitě na speciálním streamu HD ZOH.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Olympijské přenosy na internetu: zadarmo i bez televize

Internetové stránky ČT však zřejmě nezvládnou nápor uživatelů, stejně jako se to stalo při úvodním hokejovém duelu Česka se Slovenskem ve čtvrtek ráno. Další šancí, jak sledovat živý přenos hokejového utkání s Lotyšskem, budou stránky www.eurovision­sports.tv, které mají dostatečné serverové zázemí, aby zvládly větší počet uživatelů. Tyto stránky ale nenabízí přenosy s českým komentářem – buď je komentář v angličtině, nebo stream neprovází vůbec žádný komentář.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).