Hlavní navigace

Hledáme nejdementnější televizní reklamu. Poprvé již zítra!

4. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 8. 2011

Server DIgiZone.cz chce ve spolupráci se svými čtenáři nalézt nejdementnější reklamu, jaká se v poslední době objevila na tuzemských obrazovkách, zkrátka takovou, která se sice dostala do podvědomí tuzemských diváků, ovšem pravděpodobně díky opačnému efektu, než by její tvůrci zamýšleli. První kolo je připraveno pro naše čtenáře již zítra, v pátek 5. srpna.

K TÉMATU: Hledáme nejdementnější televizní reklamu. Pomůžete nám?

BRAND24

Formou hlavního článku přineseme poprvé výběr pěti televizních reklam, které nám do dnešního večera zašlete. Reklamy by to měly být české (nebo alespoň do češtiny dabované), aktuálně vysílané na našich televizích, a aby se s jejich obsahem mohli seznámit i ostatní, potřebujeme, abyste je nahráli na některý volně přístupný videoserver (YouTube, Vimeo, apod.) a poslali nám na ně odkaz se svým komentářem, proč danou reklamu považujete za vůbec nejhorší výtvor pod sluncem.

Svoje tipy na nejhorší televizní reklamy ve formě odkazu na video s plným zněním reklamního spotu zasílejte na adresu redakce@digizo­ne.cz. Do předmětu zprávy nezapomeňte napsat heslo „DEMENTNÍ REKLAMA“.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).