Hlavní navigace

Hledá se dodavatel pro nové dohledové centrum Českého rozhlasu

3. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

ČRo zadalo do systému VVZ požadavek na vybudování multifunkčního dohledového centra ve svém sídle na Vinohradské ulici v Praze.

Český rozhlas tak hledá firmu, která zajistí dodávku technologického a dalšího vybavení dohledového centra a operátorských pracovišť, včetně migrace a nastavení dat a také stavebních úprav bezprostředně souvisejících s instalačními pracemi a dodávkami technologií.

BRAND24

Zpráva se objevila ve Věstníku veřejných zakázek (VVZ) Ministerstva pro místní rozvoj v části Dodávky nebo služby s tím, že první fáze má být realizována do konce letošního roku, zbytek nejspíše během 1. čtvrtletí 2017. Přesná specifikace má být uvedena v zadávací dokumentaci, předpokládaná hodnota zakázky je 6,1 mil. Kč bez DPH.

V bodu odůvodnění účelnosti zakázky se říká: Splněním veřejné zakázky budou naplněny potřeby ČRo v oblasti dohledu nad bezpečnostními technologiemi Českého rozhlasu (ČRo), a to dodávkou nových a modernizací současných technologií a vybudováním moderního multifunkčního dohledového centra ČRo, které zajistí zvýšení kvality, rozsahu a úrovně dohledu nad bezpečnostními technologiemi v prostředí ČRo.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).