Hlavní navigace

Hitparáda T-Music na Óčku mění poprvé moderátorku

30. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 12. 2008

UVNITŘ FOTO T-Music, hitparáda, která je jedním ze stěžejních pořadů hudební televize Óčko, mění poprvé od svého vzniku moderátorku. Tou už nebude dosavadní tvář Blanka Huňátová, ale třiadvacetiletá rodačka z Chomutova Marcela Skřivánková. Důvodem pro výměnu je skutečnost, že Huňátová byla nejen tváří T-Music, ale moderovala také hitparádu Óčka už od jejího vzniku. Dosavadní tvář musí zkrátka vyklidit prostor své mladší kolegyni.

ČTĚTE TAKÉ: Na návštěvě u… Óčka, úspěšné televize z rodinné vily

BRAND24

Blanka Huňátová však s obrazovky Óčka nezmizí úplně. Bude se podílet na tvorbě reportáží a příspěvků právě pro T-Music. Přesto, že Skřivánková je novou tváří české hudební televize, s moderováním má na svůj věk bohaté zkušenosti. Pracovala v Rádiu Agara a později ve Fajn Rádiu, moderovala také různé akce. Skřivánková se poprvé divákům T-Music představí 9. ledna. Dvouhodinová hitparáda je složená z dvacítky postupujících klipů a čtyř novinek.



Nová moderátorka T-Music Marcela Skřivánková, foto: archiv TV Óčko

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).