Hlavní navigace

Helena Šulcová se vrátila do Radiožurnálu, po dvou letech studií v Německu

3. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Moderátorka, která před odchodem na stáž do Bonnu působila i v ranním vysílání České televize, uvádí večerní pořad Radiožurnálu Stalo se dnes.

Po dvouleté studijní pauze v Německu se vrátila do Českého rozhlasu 1– Radiožurnálu moderátorka Helena Šulcová. Ve středu poprvé moderovala pořad Stalo se dnes, jehož hostem byl tajemník prezidenta republiky Ladislav Jakl. Šulcová odešla z Radiožurnálu a ranního Studia 6 v České televizi v srpnu 2010, od září téhož roku nastoupila studijní pobyt v Bonnu a Kolině nad Rýnem.

Z ARCHIVU: Helena Šulcová končí na Radiožurnálu i v České televizi. Odchází do Bonnu

Z Radiožurnálu je mimořádně moderní a dynamické rádio. Z moderování Stalo se dnes mám velkou radost. Je to prestižní pořad, který od 21:00 shrnuje události uplynulého dne se zajímavými hosty. Naladit by si jej měl každý, kdo se zajímá o dění u nás a v zahraničí. Včera jsem moderovala v Radiožurnálu po dvou a půl letech, ale měla jsem pocit, jako bych vůbec nebyla pryč ani den, uvedla pro server DigiZone.cz sama Šulcová. Ke svým dalším případným aktivitám se odmítla vyjádřit.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: ČRo 1 – Radiožurnál slaví dvacetiny. Po pěti letech dostal nový zvukový obal

V Českém rozhlase působila Šulcová od roku 1999, nejprve jako redaktorka pražského regionálního studia Regina a poté v domácí redakci ČRo 1 – Radiožurnálu a zpravodajském Rádiu Česko. Od října 2005 pracovala jako parlamentní zpravodajka televize Prima a od prosince 2007 moderovala Pressklub na Frekvenci 1. Ve stejnou dobu začala moderovat ranní Studio 6 v České televizi. V Německu se Šulcová kromě studií věnovala také komerčnímu dabingu, přispívala jako reportérka do Frekvence 1 a občas i do Lidových novin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).