Hlavní navigace

HBO2 a HBO Comedy rozšíří vysílání na 24 hodin

3. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 7. 2008

Filmové kanály HBO2 a HBO Comedy mohou rozšířit vysílání na 24 hodin denně. Nepůjde však o plnohodnotný program, ale v době, kdy tyto programy dříve nevysílaly, poběží upoutávky na chystané pořady. Serveru DigiZone.cz to sdělil ředitel společnosti HBO Česká republika Ondřej Zach a změnu na svém posledním zasedání posvětila Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Ta se týká nejen oněch dvou zmiňovaných programů, ale také kanálu HBO pro Maďarsko.

Nejedná se však o jedinou novinku. Jak jsme vás nedávno na našich stránkách informovali, HBO2 přešlo od 1. června na vysílání v širokoúhlém formátu 16:9 Full Screen. Kanál je teď laděn spolu s HBO Comedy podobně jako HBO. Zatímco to využívá modrou barvu, HBO2 přešlo na zelenou. V programu už se nevysílají nepříjemné maďarské názvy a před začátkem pořadu jsou avíza od ženského hlasu stejně jako na jeho prvním programu. Zmizelo také kolečko o věkové přístupnosti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).