Hlavní navigace

HBO vstoupilo do iPhonů. Aplikaci stáhnete na iTunes

11. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 11. 2010

UVNITŘ NÁHLED Od včerejšího dne je portál filmového kanálu HBO Česká republika dostupný také majitelům mobilních telefonů iPhone. Uživatelům jsou nyní k dispozici všechny jeho služby. K podobnému kroku přistoupil již v minulosti například zpravodajský kanál ČT 24. Majitelé iPhonů se tak mohou těšit na veškerý obsah, který je prostřednictvím www.hbo.cz dostupný, konkrétně jde například o rozhovory s herci, režiséry a producenty.

Můžete si také projít kompletní seznam seriálů a filmů vysílaných na HBO, shlédnout trailery a nejrůznější videa anebo si prohlédnout naši fotogalerii. Objevili jste něco zajímavého? Podělte se o to se svými přáteli na Twitteru nebo na Facebooku. Máte na nějaký film nebo seriál jiný názor než ostatní? Využijte jedinečnou příležitost a sdělte světu, co si myslíte právě vy!, láká HBO své diváky na novou aplikaci. Také psaní komentárů a používání oblíbeného palce Líbí se mi by mělo fungovat stejně jako na klasickém webu. Kromě českého jazyka je aplikace dostupná například také ve slovenštině, bulharštině, polštině nebo třeba makedonštině.

BRAND24

Aplikaci pro mobilní telefony iPhone stáhnete zdarma zde.

Ukázka aplikace filmového kanálu HBO v maďarštině. (Zdroj: iTunes)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).