Hlavní navigace

HBO oznámilo natáčení nového původního seriálu Pustina

9. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Pustina je dramatickým příběhem vesnické komunity zasažené sérií záhadných a šokujících událostí, ve chvílích, kdy se pod celospolečenským nátlakem ocitá na pokraji vlastního zániku.“

Společnost HBO Europe, provozovatel prémiových kanálů HBO a Cinemax v České republice a na Slovensku, natočí další původní seriál. Půjde konkrétně o dramatickou sérii Pustina, v níž HBO naváže na spolupráci s uznávaným scenáristou Štěpánem Hulíkem a produkčními společnostmi Nutprodukce a Etamp, které se podílely na historické minisérii Hořící keř, oceněné jedenácti Českými lvy. Připomeňme, že prémiový kanál na našem trhu aktuálně vysílá vysoce hodnocený seriál Mamon v hlavní roli s Matějem Hádkem, který natočil režisér Vladimír Michálek.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: HBO zpropaguje svou videotéku, výběr z HBO GO nabídne všem zájemcům

Hlavním režisérem projektu je jeden z celosvětově nejžádanějších reklamních režisérů současnosti, Ivan Zachariáš, který za své reklamy pro světové značky získal řadu prestižních ocenění. Svůj vůbec první hraný projekt bude pro HBO Europe natáčet od listopadu letošního roku až do konce května roku 2016, převážně v Čechách a na česko-polském pomezí. Čtyři epizody osmidílného seriálu natočí úspěšná režisérka Alice Nellis. Pustina je dramatickým příběhem vesnické komunity zasažené sérií záhadných a šokujících událostí ve chvílích, kdy se pod celospolečenským nátlakem ocitá na pokraji vlastního zániku, informovala mluvčí Pavla Brožková.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).