Hlavní navigace

Hanuš Hanslík končí ve funkci šéfredaktora tn.cz, nahradí ho Jiří Sládek

26. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 10. 2011

Novým šéfredaktorem zpravodajského serveru tn.cz, který provozuje televize Nova, se stane Jiří Sládek, který dosud odpovídal za ženské portály Novy Krásná.cz a Doma.cz. Podle zpravodajského serveru iHNed.cz vystřídá Hanuše Hanslíka, který tn.cz vedl od ledna 2009. Sládek se do tn.cz v podstatě vrátí, působil v něm jako šéfeditor v době, kdy internetové zpravodajství Novy vedl současný šéf ČT 24 Zdeněk Šámal.

K TÉMATU: Nova se pouští do erotiky s pánským internetovým magazínem RedNews

BRAND24

Hanslík působil na Nově ještě v 90. letech, kdy televize sídlila v Měšťanské besedě v centru Prahy. Po rozchodu tehdejšího generálního ředitele Novy Vladimíra Železného s americkým investorem, mediální společností CME, zůstal zaměstnancem servisní organizace ČNTS, kterou ovládala CME. V roce 2008 pomáhal se startem soukromé zpravodajské televize Z1, kterou vedl jeho bývalý kolega z Novy Martin Mrnka.

Po Mrnkově odchodu ze Z1 přešel Hanslík zpět do Novy šéfovat právě tn.cz. V mezidobí mezi prvním odchodem Novy a nástupem do Z1 pracoval také jako píšící novinář v deníku Mladá fronta Dnes, kde také vedl jeho pražskou přílohu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).