Hlavní navigace

Halina Pawlowská jde na Primu, bude reportérkou v Šéfovi na grilu

18. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 5. 2011

UVNITŘ FOTO Šéfkuchaři Zdeňku Pohlreichovi bude v jeho novém pořadu Šéf na grilu, který začne od příštího pondělí 23. května vysílat televize Prima, sekundovat Halina Pawlowská coby všetečná reportérka. Za úkol bude mít „grilování“ samotného Pohlreicha, tedy vyzvídání historek z jeho osobního života. Informoval o tom PR koordinátor Primy Václav Mazánek. Pořad nahradí v pondělí večer od 21:20 hod. reality show Farmář hledá ženu, která tento týden skončila.

K TÉMATU: Farmáře na Primě nahradí od 23. května Pohlreichův pořad Šéf na grilu

Rozjíždí se grilovací sezona a pod vedením buditele české gastronomie Zdeňka Pohlreicha a jeho nové cooking show máte šanci stát se mistry grilu, slibuje Prima. Nový pořad bude mít šest dílů, které se postupně zaměří na grilování steaků, burgerů, kotlet, ryb, drůbeže a specialit. Součástí každého dílu je i „grilování“ samotného šéfa, neboť ho na nejrůznější témata zpovídá Halina Pawlowská. V rozhovoru, který se proplétá celým cyklem, divákům přiblíží životní etapy, kariéru známého kuchaře, ale také jeho názory na nejrůznější společenská témata, doplňuje Mazánek.

BRAND24

Zdeněk Pohlreich a Halina Pawlowská při natáčení Šéfa na grilu (Foto: Prima TV)

Na padesátiminutový pořad Šéf na grilu bude od jeho druhého dílu, který Prima nasadí v pondělí 30. května, navazovat improvizační show Partička, již televize vrací po několikatýdenní přestávce na obrazovku. Partička bude nově začínat každé pondělí ve 22:10 hod.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).