Hlavní navigace

FTV Prima se domluvila se slovenskými operátory na distribuci kanálu Prima Plus

4. 1. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
Vysílání stanice Prima Plus je směřováno na území Slovenska, bude se skládat převážně z vlastní tvorby televize Prima a zahájí vysílání od 23. ledna.

Obchodně bude program Prima Plus na Slovensku zastupovat společnost Joj Group. Novou stanici si bude moct naladit většina slovenských domácností s placenými televizními službami. Jsme velmi rádi, že jsme se na distribuci kanálu Prima Plus na Slovensku dohodli s významnými operátory, jako je M7 Group, UPC Broadband Slovakia, Slovak Telekom a řada dalších, díky čemuž může vysílání Primy Plus sledovat na 1,4 milionu slovenských domácností s placenou televizní službou, uvedl Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

BRAND24

PSALI JSME: Prima Plus zřejmě odstartuje na Slovensku v lednu

Podle vysílacího schématu bude program Prima Plus složen především z pořadů vlastní tvorby televize Prima, tedy seriálů, zpravodajských pořadů, zábavných show, kulinárních nebo hobby pořadů. Program je poskládán z pořadů, jako jsou například seriály Ohnivý kuře, Přístav, Cesty Domů, Rodinná pouta či Vinaři. Pro diváky máme přichystaný také nový detektivní seriál Temný kraj v hlavní roli s Lukášem Vaculíkem, dodal Singer.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).