Hlavní navigace

FOX spustil aplikaci Nat Geo Fan, dostupná je na systémech Android i iOS

27. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Provozovatel National Geographic plánuje taktéž na našem trhu spuštění služby Nat Geo Play. Dostupná bude i v nabídkách placených služeb, které poskytnou klientům hybridní boxy.

Společnost FOX International Channel spustila v polovině února novou službu Nat Geo Fan, která je dostupná pro majitele mobilních zařízení s operačními systémy AndroidiOS. Novinku prezentovala firma obchodním partnerům z České republiky a ze Slovenska na včerejším setkání v Dalešicích nedaleko Třebíče. Aplikaci, která, jak již název napovídá, slouží především pro pobavení svých uživatelů, je dostupná pro zájemce z obou zemí bývalé federace. K dispozici je zde obsah z pořadů Brain Games, Science Of Stupid, Car SOS, Beyond Magic a řady dalších.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: National Geographic u nás vstupuje na pole on-demand služeb, spustí Nat Geo Play

Provozovatel National Geographic plánuje taktéž na našem trhu spuštění služby Nat Geo Play, o níž však hovořil už na loňské akci. Lineární televizní kanál už dnes není jediná odpověď divákovi, a proto rozšiřujeme naši nabídku o další práva. V Nat Geo Play je k dispozici více než 400 hodin obsahu ze stanic National Geographic a Nat Geo Wild. Služba může být integrována také do set-top-boxů, upozornila Lada Dobrkovská, jednatelka společnosti Channels, která FOX na českém a slovenském trhu při jednání s operátory zastupuje. Do budoucna je tak produkt ideální například pro operátory Skylink a UPC.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).