Hlavní navigace

Čtvrteční fotbalový duel AC Sparta Praha - FC Vaslui nakonec na stanici Sport 1

15. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 8. 2011

Zápas mezi fotbalovými týmy AC Sparta Praha a FC Vaslui odvysílá ve čtvrtek kabelový a satelitní kanál Sport 1. Informovala o tom česká pobočka společnosti Chello Central Europe, která stanici provozuje. Zápas se bude hrát v Rumunsku a Spartě v něm jde o další postup v Evropské lize UEFA. Čtvrteční duel bude k dispozici divákům s lokálním komentářem.

ČTĚTE TAKÉ: Začíná další ročník fotbalové Ligy mistrů. Vysílat ji bude ČT 4 i Nova Sport

Letenským se letos daří, ovšem v posledním zápase se Slováckem nepředvedli přesvědčivý výkon. O výsledku čtvrtečního duelu rozhodne především to, s jakým úspěchem se pod dohledem rumunských obránců prosadí střelec Kweuke, uvedl při této příležitosti komentátor Sportu 1 Ondřej Voršilka. Chello Central Europe v tiskové zprávě dále uvedla, že práva na tento duel nakoupila v souladu se svou dlouhodobou programovou strategií, proto se dá počítat s tím, že se bude pokoušet získat i další zápasy, o které by mohl mít český divák zájem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).