Hlavní navigace

Fotbalové euforie využije i Óčko. Nabídne medailony našich reprezentantů

11. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Odlehčenou formou představí hudební televize Óčko svým divákům české fotbalové reprezentanty, kteří se snaží zabodovat na evropském šampionátu v Polsku a na Ukrajině.

Hudební televize Óčko se chce svézt na vlně právě započatého fotbalového šampionátu v Polsku a na Ukrajině. Při té příležitosti svým divákům přinese krátké medailony našich hráčů. Ty vznikly několik dnů před odjezdem fotbalistů na evropský šampionát mezi tréninky. Diváci by ale neměli čekat žádnou hlubokou sondu do hráčských duší. Několikrát denně se mohou těšit například na informace o tom, jaké jim chutná jídlo, která herečka je podle nich sexy nebo co si pouštějí před zápasem.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Začíná fotbalové Euro 2012. Kde všude ho naladíte a v jaké kvalitě?

Když jsme medailonky s našimi reprezentanty natáčeli, setkávali jsme se jen s pozitivními reakcemi fotbalistů. Pro kluky to bylo zpestření, když jim někdo pokládal jiné otázky než jen ty fotbalové a s chutí na ně odpovídali, uvedla programová ředitelka Óčka Silvie Pecková a dodala: Jsme rádi, že můžeme našim divákům přiblížit naše reprezentanty jako kluky od vedle, které baví i něco jiného než jen fotbal. Své medailony budou mít mimo jiné Petr Čech, Tomáš RosickýTomáš Pekhart.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).