Hlavní navigace

Fooor, čtvrtý kanál Markízy, bude u CS Linku a Skylinku dostupný na všech typech karet

21. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Ve vysílání programu Fooor uvidí zájemci například seriály Přátelé, Sabrina – mladá čarodějnice nebo Frasier. Testování by mělo začít zítra v odpoledních hodinách.

Stejnou satelitní frekvenci, jakou má na pozici 23,5 stupně východně kanál TV Barrandov nebo stanice Šlágr TV, bude mít i chystaný program Fooor. Serveru DigiZone.cz to prozradil zdroj ze společnosti Markíza Slovakia, která bude stejně jako Markízu, Doma a Dajto nový kanál provozovat. Firma dnes oficiálně potvrdila, že program bude jak součástí satelitních služeb CS Link a Skylink, tak se objeví v platformě Magio Sat. Na Slovensku ho zařadí i vybraní kabeloví a IPTV operátoři.

K TÉMATU: Fooor, čtvrtý kanál Markízy, odstartuje 25. února. Tři dny po české Telce

BRAND24

Spuštění televize Fooor je dalším krokem ke zkvalitnění naší programové nabídky a zlepšení našich mediálních parametrů. Je to náš první žánrový kanál a očekáváme od něj zejména vylepšení zásahu a vysoké afinity při oslovení cílové skupiny 20–45, uvedl při příležitosti blížícího se startu nového programu ředitel Centra reklamy TV Markíza Matej Ribanský. Fooor odstartuje v pondělí 25. února, pouhé tři dny po své české sestře, kanálu Telka. V rámci pozemního vysílání se s ním nepočítá.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11895/V, SR 27500, FEC 5/6, norma DVB-S/QPSK

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).