Hlavní navigace

Finále US Open s Karolínou Plíškovou dnes večer na ČT Sport

10. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Česká televize
České televizi se podařilo narychlo uzavřít dohodu s majiteli práv na odvysílání dnešního večerního zápasu Karolíny Plíškové s Angelique Kerberovou na americkém US Open.

Diváci sportovního programu tak budou moci sledovat českou tenistku při jejím prvním grandslamovém finále. Tento zápas se dnes samozřejmě vysílá i na dalších televizních stanicích po celém světě, většinou však placených.

Doufám, že se ještě nezastavím. Je přede mnou ještě jeden krok, věřím si a udělám všechno, abych získala titul, říká před finálovým zápasem Karolína Plíšková, která už dva roky patří mezi světovou tenisovou špičku a na stávajícím turnaji porazila obě sestry Williamsovy.

Karolína Plíšková je teprve třetí českou finalistkou newyorského turnaje, naposledy zde o titul hrála Helena Suková v roce 1993. Poslední českou grandslamovou vítězkou ve dvouhře je Petra Kvitová z Wimbledonu 2014.

Přímý přenos finále začíná od 22:00 na ČT Sport a webu ČT.

BRAND24

Dnes mají sportovní fanoušci na ČT Sport mimo tuto tenisovou lahůdku ještě možnost se podívat na další významné sportovní události.

Již odpoledne ve 14:45 vysílá tato stanice přímý přenos kvalifikace na 126. Velkou Pardubickou, následuje od 16:10 přípravné utkání na Světový pohár v hokeji v Praze Česko–Rusko. Večerní program pak pokračuje od 20:10 přímým přenosem fotbalové ePojisteni.cz ligy mezi FC Slovan Liberec – FC Viktoria Plzeň. Sportovní den bude uzavírat vzpomínané US Open.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník DigiZone se specializací na satelitní a terestrické vysílání, dálkový příjem televize i VKV rozhlasu a přítel elektroniky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).