Hlavní navigace

Festivalové filmy od Hroncova Film Europe nabízí O2 za „hubičku“

10. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Cena filmů je oproti vstupenkám do kina symbolická a zapůjčený snímek zůstává k dispozici po 48 hodin od zapůjčení. Hronec spolupracuje skrze Film Europe s O2 již dlouhodobě.

Doslova za hubičku nyní nabízí festivalové filmy v rámci své O2 Videotéky operátor O2 Czech Republic. Většinu z nich přitom pojí osoba úspěšného slovenského podnikatele Ivana Hronce, který je O2 dodal prostřednictvím své společnosti Film Europe provozující i stejnojmenný tematický kanál. Telekomunikační firma nasadila festivalové snímky do nabídky za speciální cenu třicet korun 3. července při příležitosti zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech a zájemci je budou mít k dispozici až do konce tohoto měsíce. V nabídce jsou například tituly z Berlína, Cannes, Benátek i přehlídky Scandi.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Hronec potvrdil cit pro festivalový film a z Cannes veze pro Film Europe opět vítěze

Cena filmů je oproti vstupenkám do kina symbolická a zapůjčený snímek zůstává k dispozici po 48 hodin od zapůjčení. Počet přehrání přitom není nijak omezen, navíc na oceněné snímky nemusíte stát nikde frontu a festivalovou atmosféru je možné zažít v pohodlí domova, konstatoval David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností O2 Czech Republic. Hronec se stal pro O2 významným dodavatelem obsahu. Firmu například upřednostnil i v době, kdy uvažoval, že spustí vlastní službu s videem na vyžádání, kterou už dokonce prezentoval na loňském výročním setkání placených televizních služeb v Praze.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).