Hlavní navigace

Farma nejsledovanějším nedělním pořadem mladých diváků. Chalupáři zaujali starší

30. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V neděli láká diváky starší 15 let nadále československý seriál Chalupáři. Mladí dali přednost Farmě. Sportovní kanál ČT 4 získal vysoký podíl sledovanosti, ale úspěch ze soboty už nezopakoval.

Nedělní vydání reality show Farma se stalo nejsledovanějším nezpravodajským pořadem dne u diváků od 15 do 54 let. Upozornila na to sama televize Nova. Mediální skupina bohužel neuvedla počet diváků, ale pouze podíl na publiku (share), který pořad získal. Ten se dostal na hodnotu 30,35 %. Jak informoval server MediaGuru.cz, u diváků starších 15 let zaujala Farma 977 tisíc diváků (share 26,88 %). Nejsledovanější u této skupiny byly opět Chalupáři na Jedničce – 1 087 tisíc diváků (share 30,44 %).

BRAND24

SOBOTNÍ DATA: ČT 4 byla včera jedničkou na trhu. Porazila Novu, Primu family i ČT 1

Prima family, která nasadila na nedělní večer válečný snímek Pearl Harbor, přitáhla k obrazovkám pouze 462 tisíc diváků starších 15 let (share 15,74 %). Sportovním kanálu České televize se nepodařilo zopakovat úspěch ze soboty, kdy se stal nejsledovanější stanicí dne a porazil dokonce i komerční skupiny Nova a Prima. Čtyřka se musela tentokrát spokojit se solidními 10,8 % přes celý den a 11,62 % v prime timu, tedy hlavním vysílacím času. Nejsilnějším programem byla v neděli ČT 1, následovaná s mírným odstupem Novou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).