Hlavní navigace

Kabelový a satelitní Extreme Sport Channel přešel na formát 16:9

29. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 9. 2011

Na širokoúhlé vysílání ve formátu 16:9 přešel od tohoto týdne placený kabelový a satelitní program Extreme Sports Channel, zastupovaný společností Chello Central Europe. Přidal se tak ke stanicím Sport 1 a Sport 2, provozovaným stejnou firmou, které vysílají širokoúhle od letošního března. Změna se týká všech zákazníků v Česku, na Slovensku a v dalších zemích, sdělil Jakub Švestka z Chello Central Europe.

K TÉMATU: Kanály Sport 1 a Sport 2 přešly na širokoúhlý formát 16:9

BRAND24

Od změny si slibujeme zvýšení zájmu operátorů a také sledovanosti této televize s jedinečným obsahem, prohlásil Aleš Fabík, Country Manager ze společnosti Chello Central Europe. Extreme Sports Channel se zaměřuje na extrémní sporty, na rozdíl od řady dalších placených sportovních kanálů v tuzemsku ale nevysílá česky, nýbrž pouze v angličtině.

V říjnu se diváci Extreme Sports Channel mohou těšit na nové premiérové pořady plné napětí a vzrušení. Stovky koňů pod kapotou závodních automobilů usilují v pořadu PINKS (od pondělí 10. října v 19.30 hod. a 22.50 hod.) na dráze o délce čtvrt míle o vítězství nad soupeřem, přiblížil Švestka. The Alli Show (od pátku 7. října v 17.50 hod. a 18.15 hod.) představuje fanouškům šest různých adrenalinových sportů, například motokros nebo wakeboarding. Prestižní soutěž Simpel Session (od pátku 21. října v 16.10 hod.) zaujme všechny milovníky bmx a skateboardingu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).