Hlavní navigace

Exšéf obchodu České televize Kvapil nastoupil do agentury Médea

2. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 11. 2011

Robert Kvapil, který byl do konce září šéfem obchodu České televize, a poté místo opustil na vlastní žádost, nechtěl pracovat pod novým generálním ředitelem Petrem Dvořákem, nastoupil do agentury Médea. Informoval o tom server MediaGuru.cz. V novém působišti bude mít Kvapil na starosti strategický rozvoj mediální skupiny a synergické propojení všech společností skupiny.

K TÉMATU: Z ČT odchází šéfové zpravodajské ČT 24, obchodu i programových o­kruhů

Robert Kvapil je zkušeným manažerem a bude pro Médeu přínosem, uvedl pro MediaGuru výkonný ředitel Médea Group Jaromír Soukup. Aktivity této významné agentury jsou určeny například pro ty, kteří si stanovují cíle kampaně pro mediální plán nebo hledají vhodné cílové skupiny pro oslovení. Poradí také těm, jež potřebují vytvořit strategický mediální plán a návrh rozdělení médií. Médea se zabývá mimo jiné monitoringem nebo analýzou trhu, poradenstvím a strategickým plánováním.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).