Hlavní navigace

Eurosport rozšíří nabídku o dva wrestlingové pořady

9. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 2. 2009

Panevropský sportovní kanál Eurosport a asociace World Wrestling Entertainment (WWE) spolu podepsaly smlouvu, která zajišťuje distribuci dvou programů WWE ve vysílání tohoto programu, a to během příštích dvou let. Půjde konkrétně o This Week in WWE, který bude mapovat právě uplynulý týden ve světě wrestlingu, a pořad WWE Vintage Collection. Ten se zaměří na profily wrestlerů. Nabízen bude ve všech evropských zemích (tedy i v České republice) s výjimkou Velké Británie.

Počítá se s tím, že pořady by se měly dostat přibližně k dvěma stům milionům diváků v 58 zemích na starém kontinentu. Eurosport wrestlingu věří a nasazuje ho ihned do prime-timu, a to od dvaceti hodin do půl desáté večer. Pořady budou přinášet informace nejenom o mužských hvězdách tohoto tvrdého sportu, ale i tzv. divas. This Week in WWE bude přitom vyráběn výhradně pro Eurosport. V prvním dílu wrestlerských legend se budou moci diváci setkat např. s Undertakerem nebo Hulkem Hoganem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).