Hlavní navigace

Eurosport prodloužil kontrakt s UEFA do roku 2013. Diváci uvidí i futsal

22. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 3. 2011

Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) dnes oznámila obnovení kontraktu s panevropským kanálem Eurosport na vysílání mládežnických, ženských a futsalových soutěží. Její účinnost nabývá platnosti letos a trvá po dobu dvou let, tedy do roku 2013. Fanoušci zeleného trávníku se tak mohou těšit mimo jiné na mistrovství mužských a ženských národních týmů v kategorii do 17 a do 19 let, finále Ligy mistryň UEFA a Mistrovstí Evropy žen UEFA 2011/13 a také futsalové soutěže.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Eurosport podepsal smlouvu s FIFA o fotbalových přenosech do roku 2014

Široké panevropské pokrytí poskytované Eurosportem je klíčovým prvkem pro vývoj a další růst našich mládežnických, ženských a futsalových soutěží. UEFA věří, že Eurosport bude na základě rostoucího zájmu pokračovat ve zvyšování prestiže těchto soutěží v Evropě tím, že umožní fanouškům přístup k širokému spektru soutěží UEFA, uvedl při této příležitosti marketingový ředitel UEFA Events SA Guy-Lauren Epstein. Všechny přenosy by měly být fanouškům dostupné ve vysoké kvalitě obrazu (HDTV).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).