Hlavní navigace

Eurosport nabídne také olympiádu v mobilu

10. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 2. 2010

Nejen na televizní obrazovce a prostřednictvím internetových stránek, ale také ve svém mobilním telefonu budou moci televizní diváci sledovat aktuální dění z dějiště XXI. Zimních olympijských her ve Vancouveru. On-line výsledky, data, statistiky a vše, co potřebuje fanoušek vědět najde také na na mobilní verzi našich webových stránek na adrese: http://m.euros­port.com/, sdělil DigiZone.cz Tomáš HouskaEurosportu.

BRAND24

NOVÁ PŘÍLOHA: Vše o XXI. Zimních olympijských hrách Vancouver 2010

Rovněž byla spuštěna specializovaná stránka v angličtině věnující se přímo olympijským hrám. Na adrese http://winter­zone.eurospor­t.com/ nabízí Eurosport informace o zimních sportech, kvízy, hry a soutěž o zájezd do Valmorel. Zimní olympijské hry jsou na Eurosportu vyvrcholením celé sezony 2009–2010, během níž přináší jednička mezi sportovními kanály v Evropě více než 1.200 hodin vysílání zimních sportů, doplnil Houska. Panevropský kanál nabídne stejně jako Česká televize olympijské hry kompletně ve vysokém rozlišení (HDTV), a to na svém programu Eurosport HD.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).