Hlavní navigace

Erotický kanál Daring!TV ve Skylinku a CS Linku končí, nahradí ho Private Spice

30. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ke změně dojde už o dnešní půlnoci, důvod provozovatel obou satelitních služeb, lucemburská společnost M77 Group, nesdělil

Předplatitele erotického kanálu Daring!TV v satelitních službách Skylink a CS Link čeká dnes o půlnoci překvapení. Místo dosavadního programu jim totiž na stejné pozici začne vysílat jiný erotický kanál Private Spice. O výměně programů rozhodl majitel obou satelitních platforem, lucemburská společnost M77 Group, aniž by ji nějak vysvětlil. Pouze oficiální tiskovou zprávou sdělil, že nový program nahradí stávající Daring!TV.

K TÉMATU: Erotické kanály v Česku: je jich málo a moc se o nich nemluví

„Ke změně dojde dnes v noci. Nicméně zákazníků, kteří mají Daring!TV předplacen, se nijak nedotkne. Private Spice má stejné technické parametry jako původní Daring!TV, tudíž nevyžaduje přeladění satelitního přijímače. Doba vysílání se také nemění. Program je vysílán v nočních hodinách od 00:15 do 06:00 hod. I kvalita a programové schéma jsou obdobné,“ tvrdí marketingová ředitelka Skylinku a CS Linku Lucie Gleichová.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Erotický kanál Extasy těsně před spuštěním u českých operátorů

Daring!TV je součástí programových balíčků Multi, Kombi, Multi HD a Komplet od Skylinku a Mix či Mých 6 od CS Linku. „Zákazníci CS Link i Skylink se tedy již dnes v noci mohou těšit na kvalitní filmy pro dospělé z produkce předních světových producentů,“ slibuje Gleichová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).