Hlavní navigace

Eden Harel, legendární VJ MTV, míří na slovenskou musiq1

6. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 10. 2009

Hudební televizi musiq1 ze Slovenska se podařilo pro předávání jejich cen získat jako jednoho z moderátorů hvězdu první velikosti – Eden Harel, která byla v devadesátých letech minulého století jednou z nejpopulárnějších tváří stanice MTV. Sama Harel uvedla, že se na Slovensko velmi těší, protože zde má několik přátel a jsou to skvělí lidé. Velmi se sem těším, konstatovala doslova.

Harel byla VJkou, tak se moderátorům MTV říká, v letech 1994 a 2000. Na tuto hudební televizi nastoupila v pouhých osmnácti letech, ale rázem se stala její nejpopulárnější tváří. Moderovala řadu show. Mezi ty nejznámější patří např. MTV Select, Dance Chart a European Top 20. Eden Harel má také zkušenosti jako moderátorka Miss World nebo mezinárodní soutěže Eurovision Song Contest.

BRAND24

Bývalá tvář hudebního kanálu MTV byla známá pro své temperamentní vystupování a styl oblékání. Během své kariéry měla většinou dlouhé černé vlasy, ale v roce 1997 se nechala ostříhat dohola. Po ukončení kariéry na MTV odešla do buddhistického kláštera v Indii a následně se vrátila do rodného Izraele. Zde opět nastoupila do televize a pokračovala v roli moderátorky. V roce 2007 se vdala za Odeda Menashe a v roce 2008 se jim narodil chlapec. Hudební televize rozdá své musiq1 awards za devět dní.

Bývalá moderátorka hudebního kanálu MTV Eden Harel. Foto: musiq1

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).