Hlavní navigace

DX klub bilancuje svou historii ve speciální publikaci 20 let CSDXC

30. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 3. 2009

Novou publikací 20 let CSDXC se snaží Československý DX klub, který sdružuje příznivce rozhlasových a televizních vln a nadšence okolo dálkového příjmu, zbilancovat historii tohoto spolku. Právě letos totiž uplyne 20 let od jeho oficiálního fungování. V téměř devadesátistránkové publikaci se dozvědí zájemci téměř všechno, co by chtěli o tomto sdružení vědět.

ČTĚTE TAKÉ: Václav Dosoudil, DX klub: Uvědomujeme si význam digitalizace a plně s ní počítáme

20 let CSDXC začíná nejprve předmluvou předsedy Václava Dosoudila, který vzpomíná na začátky klubu, jehož členy jsou nejen někteří lidé z oblasti médií, ale i profesionální organizace jako např. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) nebo Český rozhlas. Historie spolku je v publikaci řazena chronologicky od roku 1990 po současnost, přičemž každému patří čtyři strany. 20 let CSDXC je navíc doplněno černobílými fotografiemi. Zájemci si mohou brožuru objednat na klubových stránkách spolku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).