Hlavní navigace

Druhá Prima by měla oslovit nespokojené diváky

19. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 1. 2009

Televize Prima čeká na spuštění svého druhého kanálu, až se trochu oteplí. Doslova to řekl generální ředitel české komerční dvojky Marek Singer v pořadu Média a svět na zpravodajském kanálu ČT 24. Spolu s oteplením a jarem přijde i náš druhý program, konstatoval Singer. Druhý program by pak neměl být jako reakce na konkurenci, ale jako šance oslovit diváky, kteří nejsou spokojeni se současnou nabídkou. Podle Singera by pak mělo být jedno, zdali jde o např. potencionální diváky ČT nebo Novy.

BRAND24

Konkrétnější však chce být Prima až při svém velkém představení, které chystá. Singer ale neprozradil, kdy k tomu dojde. Podle dřívější informace Lidových novin určitě kanál odstartuje do dubna. Podle informace serveru DigiZone.cz chystá komerční dvojka na konec února tiskovou konferenci. Právě zde by mohlo dojít k představení nového programu. Promotion zahraničních seriálů vysílaných na plánovaném druhém kanálu bude mít na starosti moderátor Jiří Chum.

INFO O DRUHÉM KANÁLU PRIMY, KTERÉ ZATÍM UNIKLY NA VEŘEJNOST:
Ředitel Primy pro LN: Druhý kanál spustíme do dubna
Chum se na Primě postará i o seriály na chystané dvojce

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).