Hlavní navigace

DoQ zůstává i měsíc po oficiálním konci v Česku v nabídce freeSAT by UPC

2. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 2. 2012

Dokumentární kanál DoQ, který k 1. lednu oficiálně zmizel z nabídek českých a slovenských kabelových a satelitních operátorů, zatím stále zůstává v programovém rastru společnosti UPC DTH. Ta u nás provozuje službu freeSAT by UPC Direct. Kanál je dokonce dostupný u tohoto operátora i v našem jazyce. Podpora češtiny měla ke stejnému datu podle provozovatele stanice skončit.

BRAND24

K TÉMATU: Dokumentární kanál DoQ v Česku končí, distribuci přeruší na Nový rok

DoQ je tedy u freeSATu dostupný buďto s českým dabingem, případně u zbylých dokumentů v originálním znění (většinou v maďarštině) s titulky. Vyjádření společnosti UPC DTH se severu DigiZone.cz zatím nepodařilo získat. Regionální manažer operátora Jiří Kraval, který má na starosti trh České a Slovenské republiky, nebyl na mobilním telefonu včera ani dnes k zastižení. Pozdní reakce UPC DTH na některé změny ale nejsou nic neobvyklým. Doposud například nemají čeští a slovenští diváci lokalizovány kanály National Geographic HD a Nat Geo Wild HD.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).