Hlavní navigace

DoQ skončilo v platformě UPC Direct

29. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 7. 2008

Dokumentární kanál DoQ, resp. jeho mutace s maďarskou jazykovou stopou, která byla šířena volně v rámci satelitní platformy UPC Direct, ukončila své vysílání. Na kmitočtu 12382/H z družice Astra 19.2 st. vých. už mohou abonenti naladit pouze programy ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 Sport, TV Nova, Nova Cinema, Markíza, TV Joj, XXX Xtreme, Eurosport 2 a kanál Filmmúzeum. Jediná „Čtyřiadvacítka“ zde vysílá volně bez kódování. Pro české ale i všechny ostatní diváky UPC Direct už je DoQ v současné době nedostupné.

Tento program patří stejně jako televize Fishing & Hunting TV a Film+ mediální společnosti IKO Kabel TV. DoQ je na českém trhu novinkou. V konkurenční satelitní platformě Digi TV začal testovat v dubnu letošního roku a do nabídky společnosti Gital byl do CS Linku zařazen teprve v červnu. Sám kanál se charakterizuje jako jeden z nejbarvitějších naplněný biografiemi a pořady o zajímavých lidských vztazích a osudech. Skrze DoQ lze nahlédnout také do života slavných a bohatých lidí. Pravdou však zůstává, že diváci ho řadí spíše do kategorie tzv. béčkových programů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).