Hlavní navigace

Dopolední dětský blok CS Filmu dostupný dočasně na kartách Skylink

2. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 9. 2008

K poměrně neobvyklému jevu dnes došlo na satelitní platformě CS Link. Majitelé karet Skylink mohou sledovat (stav 10:00) vysílání dopoledního programu kanálu CS Film označovaného také jako CS mini nebo CS Film dětem. V redakci DigiZone.cz jsme se proto obrátili na společnost Trade&Technology, jednoho z distributorů karet CS Linku, která sdílí obchodí politiku s firmou Towercom, provozovatelem platformy SkyLink. Výkonný ředitel společnosti T&T Jaromír Glisník si tento krok dokázal vysvětlit jediným – testováním kódování.

Glisník však upozorňuje, že k zařazení kanálu CS Film na karty Skylink rozhodně nedochází trvale. Československá filmová společnost, která je provozovatelem programu, odmítá jakékoliv jednání o zařazení dopoledního bloku CS Filmu jak na karty TT tak i Skylink. Navíc je za ní Leoš Pohl, který je také jedním z členů představenstva konkurenční firmy GmGm, která stojí za distributorem Gital.

Server DigiZone.cz zjišťuje podrobnosti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).