Hlavní navigace

Do televizorů Samsung zamířilo i sněhové zpravodajství ze Slovenska

17. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 2. 2012

Jihokorejský výrobce elektroniky Samsung implementoval do svých chytrých televizorů Smart TV další aplikaci určenou pro region České a Slovenské republiky. Po sněhovém zpravodajství z našich hor je stejný widget dostupný také pro naše východní sousedy. V nabídce Samsung Apps se objevil právě dnes. Redakce DigiZone.cz objevila aplikaci v modelu UE37C6500 z roku 2010.

K TÉMATU: Samsung nabízí v chytrých televizorech nově sněhové zpravodajství pro ČR

Uživatel slovenské verze programu SkiInfo má k dispozici stejné funkce jako u české. Může si tedy procházet mimo jiné informaci o konkrétních zimních střediscích, sjezdovkách nebo lanovkách a vlecích. Běžkaři určitě ocení položku Běžecké tratě. Formou statických obrázků jsou nabízeny pohledy z on-line kamer. Na výběr je například ze středisek Snowpark Lučivná, Kubašok, Štrbské pleso, Tatranská Lomnica (několik položek) a řada dalších. Celkem je k dispozici seznam obsahující 29 stran. Dodavatelem dat je opět společnost Sitour.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).