Hlavní navigace

Do Metropol TV míří známé tváře. S programem ji radí exšéf Z1 Šámal

19. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 4. 2011

Metropolitní televize Metropol TV, která by měla odstartovat na počátku května, bude mít v týmu zkušené lidi z mediální branže. Kromě již známých tváří, mezi kterými nechybí jeden ze zakladatelů hudební televize Óčko Jiří Němeček a bývalý reportér Novy Marek Vítek, posílil tuto stanici také zkušený manažer a matador Zdeněk Šámal.

K TÉMATU: Metropol TV zahájila zkušební provoz v multiplexu 4 v Praze, Brně i Ostravě

Šámal, který má v Metropol TV časově omezenou smlouvu, radí nově vzniklému a stále ještě vznikajícímu týmu s programem. Lepší posilu si vedení televize pravděpodobně přát nemohlo. Šámal stál například u zrodu zpravodajských stanic TA3 (Slovensko) a ČT 24 (Česká republika), jeho posledním angažmá bylo ředitelování komerčnímu zpravodajskému kanálu Z1, který se však jeho vlastník, společnost J&T rozhodla k 24. lednu zavřít a vysílání tak skončilo.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Zánik televize Z1 byla naše hloupost, říká po dvou měsících její majitel

Kromě Šámala je v týmu nově vznikajícího metropolitního kanálu také Eva Jurinová, dlouholetá tvář televize Nova a pozdější mluvčí Fakultní nemocnice Motol. Každý všední den od 11 do 13 hodin by měla moderovat na Metropol TV magazín Na vrcholu. Z TV Barrandov přešla do této stanice moderátorka zpravodajství a pořadu Mailem, poštou, mobilem Petra Slancová. Po několika letech se také vrátí z mateřské dovolené na obrazovku Monika Valentová, manželka Martina Veselovského. V minulosti ji mohli diváci vidět například v Sauně na Primě nebo Snídani s Novou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).