Hlavní navigace

Do Česka a na Slovensko míří další HD kanály od SPI International. Šířit je bude Skylink

10. 9. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Na své si přijdou filmoví fanoušky, milovníci drsných sportů, módy i necenzurované tvrdé erotiky. Programy by se měly objevit v nabídce Skylinku pravděpodobně ve čtvrtek nebo v pátek.

Programová nabídka satelitního operátora Skylink dozná v následujících dnech významného rozšíření. Operátor uzavřel dohodu se společnosti SPI International, která se týká zařazení dalších programů od tohoto filmového distributora. Skylink tak bude mít v nabídce kompletní portfolio stanic SPI. Nový balíček se bude jmenovat Mixbox a za cenu 243 Kč/měsíc bude obsahovat devět programů – Fightbox HD, Docubox HD, Fashionbox HD, Filmbox HD a SD kanály Filmbox Extra 1 a Filmbox Family. Pánové se pak mohou těšit na kompletní nabídku erotický stanic Erox, tedy Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx HD.

K TÉMATU: Nové HD kanály chce SPI International lokalizovat i pro Česko

Rozšíření naší nabídky v České republice a na Slovensku je pro nás důležitý krok. Divákům přinášíme naše světové novinky ve formátu HD, uvedl při této příležitosti zakladatel a výkonný ředitel společnosti SPI International Loni Farhi. Jaromír Glisník, předseda představenstva M77 Group, která je provozovatelem Skylinku, ho doplnil: Věřím tomu, že naši zákazníci nový balíček Mixbox velmi přivítají. Pro službu Skylink spuštění šestice nových HD kanálů z rodiny Filmbox znamená potvrzení naší pozice nejširší nabídky HDTV obsahu na obou trzích.

BRAND24

Z ARCHIVU: Filmbox HD by mohlo doplnit až pět dalších stanic v HD kvalitě

Satelitní operátor Skylink předběžně naplánoval, že stanice by se měly v jeho programové nabídce objevit ve čtvrtek 13., případně v pátek 14. září. Výhodou pro tuto službu je fakt, že při distribuci nebude muset využívat vlastních kapacit. Programy už v tuto chvíli šíří partnerský Satellite BG z Bulharska, který působí na stejné pozici jako Skylink. Vzhledem k tomu, že se jedná o tematické programy, které dokáží oslovit i bez lokalize, nebude u nich nutné zapojovat češtinu. Filmbox Extra 1 a Filmbox Family už operátor testuje na vlastních kapacitách. V nabídce operátora pochopitelně zůstávají i stanice Filmbox a Filmbox Extra, zatím se tu naopak neobjeví Filmbox Action HD.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).