Hlavní navigace

Dnešní Otázky Václava Moravce mj. o digitalizaci

24. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 8. 2008

Václav Moravec dnes přivítá ve svých Otázkách ministra zahraničních věcí ČR Karla Schwarzenberga a prostřednictvím telemostu se do rozpravy zapojí předseda Zahraničního výboru PSP ČR Jan Hamáček (ČSSD). V další části pořadu se ministr zemědělství Petr Gandalovič (místopředseda ODS), jeho stínový protějšek Michal Hašek (předseda poslaneckého klubu ČSSD) a prostřednictvím telemostu i prezident Agrární komory ČR Jan Veleba vyjádří k situaci v českém zemědělství, k prognóze úrody obilovin, k ohrožení českého chovu prasat a k cenám mléka.

Naše čtenáře však bude zajímat druhá část Otázek, která se vysílá od 13:05 na ČT24. Hosty zde totiž budou národní koordinátor pro digitalizaci Zdeněk Duspiva a místopředseda Asociace digitálních televizí a ředitel Z1 Martin Mrnka. Debatovat budou o Technickém plánu přechodu, prognóze průběhu digitalizace, o podmínkách ze strany současných vysílatelů, vypínání analogových vysílačů, vybavenosti domácností set-top-boxy, o udělování dalších licencí na televizní vysílání a digitální dividendě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).