Hlavní navigace

Dnes startuje v UPC Digital Sport 2. Co nabídne?

1. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 4. 2009

1. dubna, tedy právě dnes, startuje v České republice a na Slovensku sportovní kanál Sport 2. Společně se svou sesterskou stanicí Sport 1 nabídne všem sportovním fanouškům dvakrát tolik zábavy a pokrytí atraktivních sportovních událostí s důrazem na živě vysílané přímé přenosy.

Programová skladba zahrnuje přenosy z nejprestižnějších fotbalových lig a ligových pohárů, Pohár UEFA, severoamerickou hokejovou NHL, americký fotbal NFL, tenisové turnaje ATP, golf, poker, rugby, box a mnohé další divácky atraktivní sporty. O sobotních a nedělních večerech nabídne Sport 2 italskou první ligu a nejlepší momenty a přenosy ze španělské, francouzské, portugalské a skotské fotbalové ligy.

BRAND24

Pondělí a středa bude rezervována nočním přímým přenosům z NHL, v úterý diváci uvidí to nejlepší ze španělské ligy, středa je zasvěcená fotbalovým pohárovým utkáním a rugby, čtvrtek je hracím dnem poháru UEFA, pátek je věnován magazínům a portugalské či holandské fotbalové lize. O víkendu pak Sport 2 nabídne ty nejatraktivnější přenosy napříč všemi sporty, od fotbalu až po box. Kanál bude vysílat 24 hodin denně, 100 % v českém a slovenském jazyce.

ČTĚTE TAKÉ:
Český Sport 2 zahájil vysílání
UPC Digital zařadí Primu Cool, uvažuje i o českém Sportu 2

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).