Hlavní navigace

Dnes se odmlčí vysílání z Chebu, Kutné Hory i Velké Javoriny

14. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 10. 2009

Hned v několika lokalitách se budou muset dnes diváci obejít bez analogového nebo digitálního příjmu. Týká se to konkrétně těch diváků, kteří ladí signál z vysílačů Cheb – Zelená hora, Kutná Hora – Kaňk a Uherský Brod – Velká Javorina. Právě u první lokality se budou muset diváci obejít nejen bez analogového, ale také digitálního signálu.

Vysílač Cheb – Zelená hora nebude dnes od devíti do patnácti hodin šířit signál televize Nova na 26. kanálu, stejně tak i multiplexy 1 (36. kanál) a 2 (66. kanál). Co se týká Kutné Hory, zde nebude možné naladit od devíti do jedenácti hodin pouze analogovou Primu, a to na 47. kanálu. Tentýž způsob šíření signálu nebude také dostupný z Velké Javoriny, vysílače, který je specifický v tom, že je již na slovenském území, ale využívá ho také Česká televize pro svůj 2. okruh (47. kanál) a TV Nova (21. kanál). Analogové vysílání nebude dostupné opět v době od devíti do patnácti hodin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).