Hlavní navigace

Dnes čekají fotbalové fanoušky tři přenosy v HD kvalitě na České televizi

16. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 6. 2010

Od 13:15 čeká na fotbalové fanoušky první dnešní duel z mistrovství světa v Jihoafrické republice. Utkají se v něm mužstva Hondurasu a Chile. Nepříliš atraktivní duel se bude vysílat na ČT 2 a diváci ho budou mít k dispozici vidět také ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) na programu ČT HD. To je i případ dalšího zápasu mezi Španělskem a Švýcarskem. Ten bude pravděpodobně pro diváky nejzajímavější.

ČTĚTE TAKÉ: Podrobnosti o MS ve fotbale 2010

Jednou z velkých hvězd Španělska je kanonýr Liverpoolu Fernando Torres. Média však spekulují, že se v prvním zápase vůbec neobjeví z důvodu nutnosti dokončení léčby po operaci kolena. Duel mezi Španělskem a Švýcarskem je připraven pro všechny sportovní fanoušky v 15:45. Ve 20 hodin dojde k přepnutí Dvojky na Čtyřku a diváci se mohou těšit od 20:10 na poslední zápas dnešního hracího dne, ve kterém nastoupí domácí Jihoafrická republika proti Uruguayi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).