Hlavní navigace

Discovery Science čeká proměna. Podívejte se na jeho nové logo a grafiku

17. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Krátce po přechodu dokumentární kanálu Discovery Channel do obrazového formátu 16:9 chystá společnost Discovery Networks proměnu stanice Discovery Science.

Dokumentární kanál Discovery Science čeká 1. června radikální proměna grafiky a loga. Informoval o tom televizní blog TV Thinus. Tato novinka by se měla týkat regionu střední a východní Evropy, Blízkého východu a Afriky. Nový vizuál už se používá od loňského června v ostatních částech světa. V Evropě je doposud známé původní logo – oranžový čtverec se stejně barevným písmem. Za zmínku stojí především právě nový identifikátor kanálu, který byl zpracován jako trojrozměrný.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Dokumentární kanál Discovery Travel & Living končí. Nahrazuje ho stanice TLC

Současný vizuál používá Discovery Science již pět let – od roku 2007. Věda je populárním žánrem na mnoha mezinárodních trzích, na nichž působíme. Změny, které chystáme včetně nového „morph“ loga, odráží lépe zaměření našich diváků a umožní nám rozšířit také stávající publikum, konstatoval při této příležitosti ředitel pro rozvoj kanálů Discovery Networks Lee Hobbs. Rebranding kanálu přichází v době, kdy Discovery Science nabídne premiéru série Prophets of Science Fiction.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).