Hlavní navigace

Discovery HD ve střední Evropě končí, 15. ledna ho nahradí verze Showcase

7. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 1. 2010

UVNITŘ LOGO Dokumentární kanál Discovery HD, který je součástí nabídky některých kabelových a IPTV operátorů, končí svou distribuci ve střední Evropě. Dnes to oznámila společnost Discovery Networks. Na pozici tohoto programu se objeví od 15. ledna nová stanice Discovery HD Showcase. Veškeré programy na tomto kanále budou produkovány ve vysokém rozlišení obrazu.

Společnost Discovery byla již od samého začátku průkopníkem v prostoru HD a nadále hodlá divákům poskytovat zajímavý obsah, uvedl při příležitosti spuštění tohoto kanálu David Rey z Discovery Networks EMEA. Kanál Discovery HD Showcase zprostředkovává svět v úžasném obrazu a jeho pořady představují to nejlepší z programové nabídky společnosti Discovery Networks, produkované čistě ve vysokém rozlišení, dodal Rey.

Hlavními distributory tohoto kanálu v České republice budou satelitní platforma Skylink a operátoři RIO Media a Self Servis.

Logo nového kanálu Discovery HD Showcase. Web: discoveryhdshow­case.com

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).